perjantai 17. helmikuuta 2012

Tänään aamulla....-2,5 kiloa, siis yhteensä on tippunut ton verran tän ööö kahden viikon aikana!! Täähän on ihan unelmaaaaa;) Näköjään hiilarien vähentely ja herkkujen mussuttamisen vähentäminen (meleki kyllä loppunut kokonaan) todellakin saa ikuisuusläskinkin sulamaan??!! 


Oi unelmuus, jos kesällä vihdoinkin (montakohan kesää on piiloteltu mahamakkaroita..) saisi röllöttää ilman hävetystä:):) Nyt on oikeesti jo sellanen tunne, että tämä akka ei liho takaisin noita paria kiloa vaan SUUNTA ON ALASPÄIN!!!! En oo varmaan vuosiin oikeesti laihtunu "näin" ahahahha paljon..;) 2,5 voidaan pyöristää jo kolmeen kiloon;) 


Tämä blogin pitäminenkin antaa ehkä lisäpotkua, lupaan kirjoittaa tänne myös repsahdukset!! En tiedä onko tämä edes julkinen blogi, kun en osaa noita asetuksia laitella, hirrrveen vaikeeta??? Nooh,ihan sama:) On mulla ainakin yks lukija;) 


Tänään on keuhkot tuntuneet hieman paremmilta, en oo kyllä jutellu kenenkään kanssa vielä ja tietty tämä hiljaisuus tekkee hyvvää..eilen kävi vieraita ja keuhkot oli ihan p****na pienestäkin puhumisesta:( Mutta eteenpäin sano mummo lumessa, pakkohan näitten on parantua joskus!!!!!!!(tämmösiin ei saa sitten koskea..)


1 kommentti:

  1. Hienoa hienoa!!! Älä pane nuita donitsien kuvia tuohon ettei tuu vaan tässä lukiessa nälkä! Kaikkia vihanneksia vaan ;).

    VastaaPoista