tiistai 14. helmikuuta 2012

-2 kg!!!


Tästä en kyllä jaksa edes iloita niin paljoa, koska olen vieläkin saikulla näiden keuhkojen takia:/ Henkeä ahdistaa, keuhkot on kipeät, hengästyttää..ei todellakaan mitään unelmaeloa täällä neljän seinän sisällä. Yhtä möllötystä ja epätoivoa, pelottaa oikeasti, että nää keuhkot on menneet lopullisesti pilalle. Huomenna taas lääkäriin...Googlettamalla saa päänsä lopullisesti sekaisin, koska astman lisäksi oireet viittaavat mm. sydänkohtaukseen, sydänpussin tulehdukseen, syöpään yms. pieneen vaivaaan..Nyt loppuu netissä roikkuminen, kohta on myös luulosairaus listalla!!!


Mutta joo, inhan se ihanaa, että on saanut mulle taivaalliset 2 kiloa pois tästä ihrasta! Ruoka ei oo maistunut tavalliseen (järkyttävään) tapaan ja oon viime maanantaista asti tehnyt (tai siis mies on;)) vähähiilarisia ruokia (kanaa tai muuta lihaa ja joka ruualla perunan tai riisin tilalla PALJON kasviksia!!). En oo varmaan ikinä syönyt näin terveellisesti!! Kurkkua ja tomaattiakin oon puputtanut ihan älyttömiä määriä ja leipää vähentänyt dramaattisesti. Oon myös löytänyt appelsiinit, ne ne vasta maistuukin terveellisiltä! Ennen napsuttelin leipäpalasia aamulla, töiden jälkeen, illalla ja vielä ennen uniakin saatoin narauttaa jääkaapin ovea..Leipsyn päälle vähän voita ja muutama ihana juustosiivu, se oli unelmata...Tämmönen mässyttely siis jäänyt pois. 


No,katotaan sitten, kun joskus pääsen takaisin elävien kirjoihin, että miten pystyn jatkamaan tätä terveyseloa???? Mutta sen oon kyllä päättänyt,että en palaa siihen yybermässyelämään, pakko alkaa miettimään omaa terveyttään! Nyt kun sen on (toivottavasti vain hetkeksi) aika lahjakkaasti menettänyt, niin sitä alkaa arvostaa ihan eri tavalla. Mulla on jopa kyty töihin, siis "ikävä" sorvin ääreen,WTF??!!:)2 kommenttia:

  1. HAhaa!!! You go girl!! :) Onnittelut -2kilosta! Mulla on tullu vähän takasin :/. Heti ku flunssan jälkeen pääsin takaisin jumppahommiin ni paino nousee. Ei kait se vaan lihasta ? ;) (heheh, eipä hyvä tekosyy liikakiloille)

    VastaaPoista