tiistai 7. helmikuuta 2012

Juuuuh..+ 1 kg vaaka näytti vähän aika sitten eli hyvin etenee laihis..No,on tässä kyllä ollunna niin paljo ressii ja ohjelmaa,niin laitan sen piikkiin..Muutettiin uuteen kotiin ja nyt oon ollu tosi kippeenäkin. Sairaslomalla vieläkin,toivottavasti alakais helpottaa!! Kyllästyttää niiiiiiiiiiiiiiin paljon olla kippeenä ja nyt vielä oikeesti on tosi inha olokin.

Muuton aikana ja sitä ennen tuli vedettyä täyttä shaissea suoraan sanottuna,kun ei olevinaan kerenny laittamaan oikeeta ruokaa..seli seli. On se niin helppoa karauttaa Mäkin autokaistalle (laiskuuden huippu!!) ja tilata se ihana uutuus Hot jalopeno-ateria kera Mc feast majoneesin.....kuola valuu..Onneksi nyt sentäs sairastaessa tämä ruokahalu ja himo mättämiseen on aika nollissa. Pari päivää mennyt noin 1000 kalorin tahtia, mikä tietty on liian vähän, Kohta on joku säästöliekki vai mikä se! 

Oon harkinnu karppaamistakin, en nyt ihan Atkinsille alkais, vaan enemminki "hyväkarppaamaan" tai jotain..Yrittäs luopua liiasta leivän puputtamisesta, pastasta, perunasta yms. Sekin voisi auttaa jo aika lailla. Oon lukenu kaikkia karppaussivuja netistä..Tosiaan piti aloittaa myös säännöllinen käveleminen töihin, mutta kappas kippis,kun sairastuin, niin eihän siitä mitään oo tullu:/ No,kyllä täältä vielä noustaan ja sitten aion todellakin kävellä JOKA PÄIVÄ!!!!!!! Tis is ö prömis!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti