tiistai 3. huhtikuuta 2012

Yhteensä - 3,5 killoo,jepa jee.Tänään syöny liian vähä,kun päätä särkkee,mut saattaa johtua tästä poskiontelontulehduksestakin. Kyllä,oon taaaaaaaaaaaaaas kippeenä,vidu. Saikkua vielä huominen ja sitten peräti päiväksi töihin ja sitte lomille!


Nyt olisi 13 viikkoa aikaa kesän lomamatkaan Mallorcalle  (kunnon turre;)!!) ja jos sitä ihraa sais puotettua ees viisi kiloa vielä!!! Selkämakkarat on vähän ehkä kaventunu ja housut HIEMAN löysemmät ku ennen..mut paljaalla silmällä kyllä ei huomaa oikeen mittäää, jos on vaatteet päällä..


Pääsiäinen vaan on paskamainen aika laihuttaa..helevetin suklaamunat on intohimo numero 1 melkein!!!! Tähän mennessä oon syöny vain yhden naurettavan Kinderin (enkä saanu ees barbababaa prkl),mutta lomalla ratkean varmasti täysin.Lähetään Itään moikkaamaan miekkosen ja mun omia porukoita. Onneks äiskä kattoo pahalla silmällä ja mulkoilee mun läskejä ja papattaa diapeeteksestä,niin ehkä se rajottaa vähä. Mutta yleensä ihan vittuillakseni alan ahmimaan,jos joku huomauttaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti