perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tää blogi voisi olla mieluummin "Sairauskertomus" kuin laihisaiheinen...Taas kuurilla ollaan,tulis nyt äkkiä se kesä,niin ehkä loppuis tää sairastaminen!! 
Paino on pysyny suht samoissa,ei oo miinusta nytte tullu pah! Nooh,en oo kyllä jaksanu tiukasti karppailla,vaan oon syöny iha normileipää ja sortunu myös pari kertaa riisiin ja tänään syötiin tortilloja..no iha sama! Vedän sitte kaksi viikkoo kaalisoppaa ennen kesälomaa,heheheheh;) 


Oikeesti en kyllä kaalisoppaan koske..Viimeisin kokemus siitä kurasta on seuraavanlainen; otin joskus monta viikkoa sitten sitä pakkasesta(olin höyrypäissäni tehny sitä sata kiloa pakkaseen) ja aattelin soseuttaa sitä smoothiemakerissa...Noooh,surauttelin sitä siinä tovin ja aloin irrottaa sitä kippoa irti siitä alaosasta...ei meinannu millää irrota ja väänsin sitte kovempaa vaan..lopulta se irtos ja irtos vähän liikaa..nimittäin koko soppa valu pitkin pöytiä,ku joku liitos irtos siitä!! ihanaa haisevaa kaalilitkua siivoilin sitte pöydältä ja hellan välistä,öörrrhhhh..Sillo päätin,että sai olla viimenen soppayritys!!!!!!!

1 kommentti:

  1. Tuloksetonta laihdutusta myös täällä! Koko ajan jotain juhlaa, pääsiäistä, vappua ym. Ja herkkuja joka puolella. Koitappa siinä sitte olla tiukkana.

    Sitä paitsi, eihän sairaana edes saa laihdutella...

    Mun blogissa on sulle tunnustuksia kaksin kappalein!

    VastaaPoista