keskiviikko 8. elokuuta 2012

Toi kuva kuvastaa tän hetkistä olotilaa,örrhh..Sellasta syömistä ja myös juomista on elo näin lomalla ollut..Mutta,tästä eikun ylöspäin!! Nyt taas on kova motivaatio laihikseen,kun kamu alkaa käymään mun kanssa salilla,jee!!! Aina töitten jälkeen sinne ja laitetaan pläski palamaan together!!:) Nytkin voisin olla jo lenkillä,mut jumitin tänne nettiin tietysti...Mutta kohta lähen lenkille,I promise:)

Kiloja on siis tullut muutama tässä lomalla..Nekin kilot jotka laihuin (siis laihuin oikeesti ennen etelän lomamatkaa vähän!), niin ne on tullu KORKOJEN KERA  takasin..Oon reissannu koko kesän ympäri Suomea,niin eihän se painontarkkailu onnistu sitte millään.

Oon löytäny parit tosi hyvät laihisblogitkin ja niitä seurailen tiiviisti! Jospa ne antais motivaatiota vielä lissää! Hitto ku ois pokkaa ottaa itestään pläskikuvat ja laittaa painot+mitat tänne kaikkien nähtäville..Mut en kehtaa...Voisin tietty merkkailla vaikka viikottain tulevat pudotetut kilot (huh,ai uskonko oikeesti,että se paino tästä tippuisi???;))..Noo,uskon nyt vielä ainakin;) 

Ensi viikolla koittaa myös arki,työt alkaa:/ Plääääääh! Onhan tässä tietysti tullut lorvittua jo se 10 viikkoa,joutaa kai sitä jo sorvin ääreen;)

1 kommentti:

  1. Todii! uuteen painon laskuun vaaan!!! Olipa ihana lukasta taas ja kuva on kerrassaan loistava! :D Mulla nyt viikon tauko mut lauantaina tanssitunneille! Hiphei! ja bloginkin vois herätellä eloon, vihdoin! Kuvia kehiin vaan! Ne ainakin motivoi!

    VastaaPoista