lauantai 21. tammikuuta 2012

Nyt se alkaa...taaas;)

Jaahans,kyllästyin tylsään sohvalla makaamiseen ja päätin alkaa kirjoittaa blogia! Tajusin,että kulutan iltani makaamalla sohvalla ja tuijottamalla töllöä, joten jotain pitää kehittää iltojen ratoksi; vaikka siten bloggaamista..Ja paras aihehan on ikuisuusprojektini eli laihduttaminen (tai mieluummin ehkä sen suunnittelu ja siinä pahasti epäonnistuminen hah!) Rakastan tehdä naurettavia kirjallisia sopimuksia laihisyrityksistäni, jumppalupauksia ja kalentereita...hohhoijjjaaa...Viimeisin yritys alkoi marraskuussa 2011, lupaus laihtua 3 kuukaudessa huimat 8 kiloa(avomies ehdotti pikkuvetoa) ja arvatkaapas kuinka kävi,hahahahaha,no huonosti tottakai!! Paino on samoissa hasardeissa edelleen, nooh,en ole vaivautunut kuukauteen vaaálle,mutta peili kertoo totuuden..


Painoani en halua kenellekkään paljastaa ja tämä on julkinen blogi, joten se jääköön salaisuudeksi..Sen voin sanoa, että sitä löytyy 160 centtiseen vartalooni nähden runsaasti,,En nyt kai ihan mikään Fatima ole, mutta ylipainoa löytyy kuitenkin ..


Katsotaan onnistunko pudottamaan yhtään kiloja (grammoja) kesään mennessä, tarkoitus olisi taaas aloittaa se tuttu "pikku"projekti kesän lähestyessä, että kehtaisi näyttäytyä rantsulla ilman jätesäkkiä. Tämä rojekti on kyllä kestänyt ja alkanut viimeisen kuuden vuoden aikana noin tsiljoona kertaa, joten saas nähdä...Yritys on kuitenkin aina kova, vaikka tosin kovin lyhytaikaista ja jojomaista..;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti