perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tää blogi voisi olla mieluummin "Sairauskertomus" kuin laihisaiheinen...Taas kuurilla ollaan,tulis nyt äkkiä se kesä,niin ehkä loppuis tää sairastaminen!! 
Paino on pysyny suht samoissa,ei oo miinusta nytte tullu pah! Nooh,en oo kyllä jaksanu tiukasti karppailla,vaan oon syöny iha normileipää ja sortunu myös pari kertaa riisiin ja tänään syötiin tortilloja..no iha sama! Vedän sitte kaksi viikkoo kaalisoppaa ennen kesälomaa,heheheheh;) 


Oikeesti en kyllä kaalisoppaan koske..Viimeisin kokemus siitä kurasta on seuraavanlainen; otin joskus monta viikkoa sitten sitä pakkasesta(olin höyrypäissäni tehny sitä sata kiloa pakkaseen) ja aattelin soseuttaa sitä smoothiemakerissa...Noooh,surauttelin sitä siinä tovin ja aloin irrottaa sitä kippoa irti siitä alaosasta...ei meinannu millää irrota ja väänsin sitte kovempaa vaan..lopulta se irtos ja irtos vähän liikaa..nimittäin koko soppa valu pitkin pöytiä,ku joku liitos irtos siitä!! ihanaa haisevaa kaalilitkua siivoilin sitte pöydältä ja hellan välistä,öörrrhhhh..Sillo päätin,että sai olla viimenen soppayritys!!!!!!!

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Yhteensä - 3,5 killoo,jepa jee.Tänään syöny liian vähä,kun päätä särkkee,mut saattaa johtua tästä poskiontelontulehduksestakin. Kyllä,oon taaaaaaaaaaaaaas kippeenä,vidu. Saikkua vielä huominen ja sitten peräti päiväksi töihin ja sitte lomille!


Nyt olisi 13 viikkoa aikaa kesän lomamatkaan Mallorcalle  (kunnon turre;)!!) ja jos sitä ihraa sais puotettua ees viisi kiloa vielä!!! Selkämakkarat on vähän ehkä kaventunu ja housut HIEMAN löysemmät ku ennen..mut paljaalla silmällä kyllä ei huomaa oikeen mittäää, jos on vaatteet päällä..


Pääsiäinen vaan on paskamainen aika laihuttaa..helevetin suklaamunat on intohimo numero 1 melkein!!!! Tähän mennessä oon syöny vain yhden naurettavan Kinderin (enkä saanu ees barbababaa prkl),mutta lomalla ratkean varmasti täysin.Lähetään Itään moikkaamaan miekkosen ja mun omia porukoita. Onneks äiskä kattoo pahalla silmällä ja mulkoilee mun läskejä ja papattaa diapeeteksestä,niin ehkä se rajottaa vähä. Mutta yleensä ihan vittuillakseni alan ahmimaan,jos joku huomauttaa..