perjantai 24. helmikuuta 2012

Ja puoli killoo taas lähteny eli huikeat - 3kg yhteensä!!!!!!! Alan olla ONNEKSI  myös aika lailla kunnossa:) :) :) JIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

perjantai 17. helmikuuta 2012

Tänään aamulla....-2,5 kiloa, siis yhteensä on tippunut ton verran tän ööö kahden viikon aikana!! Täähän on ihan unelmaaaaa;) Näköjään hiilarien vähentely ja herkkujen mussuttamisen vähentäminen (meleki kyllä loppunut kokonaan) todellakin saa ikuisuusläskinkin sulamaan??!! 


Oi unelmuus, jos kesällä vihdoinkin (montakohan kesää on piiloteltu mahamakkaroita..) saisi röllöttää ilman hävetystä:):) Nyt on oikeesti jo sellanen tunne, että tämä akka ei liho takaisin noita paria kiloa vaan SUUNTA ON ALASPÄIN!!!! En oo varmaan vuosiin oikeesti laihtunu "näin" ahahahha paljon..;) 2,5 voidaan pyöristää jo kolmeen kiloon;) 


Tämä blogin pitäminenkin antaa ehkä lisäpotkua, lupaan kirjoittaa tänne myös repsahdukset!! En tiedä onko tämä edes julkinen blogi, kun en osaa noita asetuksia laitella, hirrrveen vaikeeta??? Nooh,ihan sama:) On mulla ainakin yks lukija;) 


Tänään on keuhkot tuntuneet hieman paremmilta, en oo kyllä jutellu kenenkään kanssa vielä ja tietty tämä hiljaisuus tekkee hyvvää..eilen kävi vieraita ja keuhkot oli ihan p****na pienestäkin puhumisesta:( Mutta eteenpäin sano mummo lumessa, pakkohan näitten on parantua joskus!!!!!!!



(tämmösiin ei saa sitten koskea..)


tiistai 14. helmikuuta 2012

-2 kg!!!


Tästä en kyllä jaksa edes iloita niin paljoa, koska olen vieläkin saikulla näiden keuhkojen takia:/ Henkeä ahdistaa, keuhkot on kipeät, hengästyttää..ei todellakaan mitään unelmaeloa täällä neljän seinän sisällä. Yhtä möllötystä ja epätoivoa, pelottaa oikeasti, että nää keuhkot on menneet lopullisesti pilalle. Huomenna taas lääkäriin...Googlettamalla saa päänsä lopullisesti sekaisin, koska astman lisäksi oireet viittaavat mm. sydänkohtaukseen, sydänpussin tulehdukseen, syöpään yms. pieneen vaivaaan..Nyt loppuu netissä roikkuminen, kohta on myös luulosairaus listalla!!!


Mutta joo, inhan se ihanaa, että on saanut mulle taivaalliset 2 kiloa pois tästä ihrasta! Ruoka ei oo maistunut tavalliseen (järkyttävään) tapaan ja oon viime maanantaista asti tehnyt (tai siis mies on;)) vähähiilarisia ruokia (kanaa tai muuta lihaa ja joka ruualla perunan tai riisin tilalla PALJON kasviksia!!). En oo varmaan ikinä syönyt näin terveellisesti!! Kurkkua ja tomaattiakin oon puputtanut ihan älyttömiä määriä ja leipää vähentänyt dramaattisesti. Oon myös löytänyt appelsiinit, ne ne vasta maistuukin terveellisiltä! Ennen napsuttelin leipäpalasia aamulla, töiden jälkeen, illalla ja vielä ennen uniakin saatoin narauttaa jääkaapin ovea..Leipsyn päälle vähän voita ja muutama ihana juustosiivu, se oli unelmata...Tämmönen mässyttely siis jäänyt pois. 


No,katotaan sitten, kun joskus pääsen takaisin elävien kirjoihin, että miten pystyn jatkamaan tätä terveyseloa???? Mutta sen oon kyllä päättänyt,että en palaa siihen yybermässyelämään, pakko alkaa miettimään omaa terveyttään! Nyt kun sen on (toivottavasti vain hetkeksi) aika lahjakkaasti menettänyt, niin sitä alkaa arvostaa ihan eri tavalla. Mulla on jopa kyty töihin, siis "ikävä" sorvin ääreen,WTF??!!:)







tiistai 7. helmikuuta 2012

Juuuuh..+ 1 kg vaaka näytti vähän aika sitten eli hyvin etenee laihis..No,on tässä kyllä ollunna niin paljo ressii ja ohjelmaa,niin laitan sen piikkiin..Muutettiin uuteen kotiin ja nyt oon ollu tosi kippeenäkin. Sairaslomalla vieläkin,toivottavasti alakais helpottaa!! Kyllästyttää niiiiiiiiiiiiiiin paljon olla kippeenä ja nyt vielä oikeesti on tosi inha olokin.

Muuton aikana ja sitä ennen tuli vedettyä täyttä shaissea suoraan sanottuna,kun ei olevinaan kerenny laittamaan oikeeta ruokaa..seli seli. On se niin helppoa karauttaa Mäkin autokaistalle (laiskuuden huippu!!) ja tilata se ihana uutuus Hot jalopeno-ateria kera Mc feast majoneesin.....kuola valuu..Onneksi nyt sentäs sairastaessa tämä ruokahalu ja himo mättämiseen on aika nollissa. Pari päivää mennyt noin 1000 kalorin tahtia, mikä tietty on liian vähän, Kohta on joku säästöliekki vai mikä se! 

Oon harkinnu karppaamistakin, en nyt ihan Atkinsille alkais, vaan enemminki "hyväkarppaamaan" tai jotain..Yrittäs luopua liiasta leivän puputtamisesta, pastasta, perunasta yms. Sekin voisi auttaa jo aika lailla. Oon lukenu kaikkia karppaussivuja netistä..Tosiaan piti aloittaa myös säännöllinen käveleminen töihin, mutta kappas kippis,kun sairastuin, niin eihän siitä mitään oo tullu:/ No,kyllä täältä vielä noustaan ja sitten aion todellakin kävellä JOKA PÄIVÄ!!!!!!! Tis is ö prömis!